ENGLISH
EXTREME TRAVEL ADVENTURE
EXTREME TRAVEL & ALTITUDINE - CEA MAI PERFORMANTA ECHIPA

MOTTO: Nu masura viata in numarul de respiratii, ci in numarul momentelor care ti-au taiat respiratia...

linie_gri

Make your Life a Beautiful Adventure

- Turism de Aventura! -

Turism de Aventura! Extreme Travel - www.extreme-travel.ro

De ce cu noi - Echipa XT Parteneri - Teambuilding -  Contact  -  Aici: Calendarul expeditiilor pe 2014 - 2015

ONLINE - Castiga timp:
Rezerva-ti aici un bilet de avion:   Fa-ti asigurarea de calatorie

Urmariti-ne pe Twitter
Vizitati-ne pe Facebook Extreme Travel Video Channel ALBUM FOTO
Newsletter

PRIMA
PAGINA

MUNTI CELEBRI - TREKKING & ASCENSIUNE -
7 Summits, Vulcani, Ascensiune, Schi Extrem
KILIMANJARO, MONT BLANC, ACONCAGUA, ELBRUS, ARARAT...

EXPEDITII - AVENTURA - RELAXARE
Safari, Plaja, Cultura, Traditii,
PERU, SERENGETI, PATAGONIA, CHINA, NEPAL, INDIA...

DESCOPERA ROMANIA
Muntii Apuseni, Fagaras, Retezat
MOLDOVEANU, CHEILE NEREI, DELTA, BUCEGI, PIATRA CRAIULUI 

kenya_14 Kenya - SAFARI
Masai Mara, Nakuru
Aberdares
7 ,9,11 zile- 2970USD

fitzroy_small Chile - Argentina
Tara de Foc, Ushuaia Patagonia, Santiago
20 zile - 5270 USD

Africa_Kenya_small_003 Kenya - Insula Lamu
Safari: Masai Mara, Nakuru - Plaja: Lamu
14 zile - 4040 USD

insula_pastelui_small Peru+Insula Pastelui
Machu Picchu, Cusco
Nazca, Isla. Pastelui
22 zile - 6075 USD

 

Africa_Kenya_small_007 Trekking Kenya
Mount Kenya - Safari
Samburu,Meru,Lamu 14 zile - 4320 USD

CUBA - Tur Complet Cuba fara secrete:
vizita completa
Trinidad, Havana, etc
12,14,17zile 2200eur

 

Africa_Kenya_small_005 Escalada Kenya
Mount Kenya, Batian, Nelion+ Safari+Lamu
14 zile - 4995 USD

Venezuela - Best of Venezuela best of:
Muntii Anzi, Angel Falls, Los Roques
14/16
zile- 4725 USD

 

- EXPEDITII -  Extreme Travel

Africa_Kenya_small_006 Kilimanjaro
Kilimanjaro, Zanzibar Serengeti, Ngoron..
10, 13 sau 17 zile

Noua Zeelanda Costa Rica & Nicaragua:
Un paradis tropical
15 zile - 4040 USD

Noua Zeelanda Noua Zeelanda
Lake Tekapo, mt Cook, Welington
22 zile - 4860 USD

 

Peru -Expeditie Peru China - Yunnan:
Dali, Zhongdian, Haba, Cheile Tigrului
17 zile - 3375 USD

Ethiopia_hamar_sm Etiopia - Trekking
Addis Abeba, Lalibela
Gondar, Ras Dashen
21 zile - 4050 USD

India India - Sikkim:
Sikkim si Parcul National Singalia
17 zile - 4455 USD

  - EXCURSIE IN INDIA - KERALA  -

Stiati ca jocul de sah a fost inventat in India ....

linie_gri
Excursie in India de Sud
 • India Kerala - Ruta

  India de Sud

  Zilele 1 şi 2: Bucuresti - Chennai (zbor) - Mahabalipuram
  (transfer)
  Madras, acum redenumit Chennai, a fost primul  asezamant  britanic  al Companiei Indiilor de Est, fondata in anul 1639. Fortul Saint George dateaza din secolul al XVII-lea. Există unele biserici creştine şi multe temple. Situata in statul Tamil este o capitală plină de viaţă,  Chennai fiind  acum al patrulea oras din India. Orasul este renumit pentru marile sărbători culturale de dans şi muzică tradiţională, care au loc în timpul iernii.
  Programul debuteaza cu primirea turistilor şi plecare imediata catre  Mahabalipuram, vechea capitală a regilor Pallavas, situata într-un golf închis de templul Rivage. Instalare  la hotel.
  Situl  Mahabalipuram este patrimoniu mondial al UNESCO. Este un port antic fondat de dinastia Pallava, care in  secolele XII  şi XIII , exportau  cultura  in regatele invecinate  Shrivijaya (Java, Sumatra şi Malaysia peninsulară), Kambuja (Cambodgia), precum şi in imperiul Champa ( Annam).  In aceasta epoca au fost daltuite  în stâncă  cele cinci ”Ratha”  reprezentând carele de lupta ale  celor  cinci fraţi Pandava, eroi epici ai epopeii Mahabharata.
  Admiraţi de asemenea, frumosul  basorelief Pogorârea Gangelui  sau "Pocăinţa  Arjunei" a căror temă este împrumutata din  mitologia brahmanică. În secolul   XVIII, a fost ridicat templul  Rivage care sfideaza de peste douăsprezece secole provocările valurilor  oceanului şi a ploilor musonice
  Masa si cazare la hotel pe malul  marii, nu departe de situl Mahabalipuram.  Timp liber, plajă şi piscină.

  Zilele 3 şi 4: Mahabalipuram - Gingee - Pondichery
  De dimineata plecam spre Pondichery, pe drum vom vizita cetatea Gingee, care este asezata  intr-un  peisaj  cu dealuri, palmieri si campuri de orez. Fiind  inconjurata de stanci, este una dintre cele mai impresionante cetati din India: aproape 15 km de ziduri,de 20m inaltime, cu o grosime de 15 m. Fondată de dinastia  Cholas în secolul al XI-lea, cetatea a fost un punct esential  pentru  dominatia  regiunii. Cele mai multe dintre clădiri dateaza din perioada   regilor Vijayanagar în secolul al XVI-lea. De-a lungul secolelor cetatea a fost stapanita de hindusi, mongoli, musulmani insa   la mijlocul secolului al XVIII-lea drapelul Franţei a fluturat  timp de 11 ani. După Bătălia de la Pondicherry (1761) britanicii se stabilesc  in zona insa  acestia  abandoneaza in final  cetatea si templul. După  vizita cetatii si a orasului , continuam catre  Pondychery  un mic oraş cu atmosfera coloniala plină de viaţă şi foarte activă. Vom vizita case si locuri cu rezonanta coloniala dar si celebrul Ashram Sri Aurobindo
  Vom petrece doua nopti  într-unul din  hotelurile orasului.

  Ziua 5:  Pondichery  - Kumbakonam
  Plecare spre Kumbakonam  (cca 5 ore de mers cu maşina). Pe drum vom vizita temple grandioase, sculpturi minunate, marele templu  Gangaikondacholapuram, templul Darasuram, şi templele  de la  Kumbakonam.                                             
  Cina si cazare la hotel.

  Ziua 6:  Kumbakonam – Tanjore -  Trichy
  Dimineata  vom vizita  un centru artizanal  unde  se lucrează în bronz  la fel ca acum cateva secole. Plecare spre Tanjore (cca  2 ore de mers) cu masina unde vom vizita    vechea capitala a  puternicei  dinastii  Chola,  vom vizita   templul  Brihadeshwara bijuterie arhitecturala  a secoluluiu  X,  altarul  lui Shiva, galerii de arta si o minunata colectie de lucrari in  bronz. Continuam drumul cu masina  (cca  1 ora) catre Trichy. Cina si cazare la hotel.

  Ziua 7:  Trichy - Srirangam
  Vizita la  oraşul-templu Srirangam, dedicat lui Vishnu, situat pe una din insulele raului Kaveri.  Dupa-amiaza  se merge  pe jos până la Fort Rock,  de unde  vederea asupra orasului este splendida. Aici se afla  templele dedicate lui Shiva,  Ganesha, zeul elefant fiul lui Shiva şi Parvati. Cina si cazare la hotel.

  Ziua 8: Trichy – Madurai
  Dimineaţa plecam  către Madurai (128 km), vechea capitală a dinastiei  Pandya(1070-1380),  drumul urmeaza  campurile de orez din delta Kaveri.
  Ne vom opri  în regiunea  Chettinad unde vom descoperi  un adevarat muzeu in aer liber cu  palate magnifice construite de către casta "Chettiars",  dar vom gasi şi  temple pierdute în mediul rural. Sosire  după-amiaza la Madurai, urmata de vizita  oraşului  „binecuvântat cu nectarul ce  se scurge din părul lui Shiva".  Orasul este construit in jurul  templului Meenakshi, loc de desfăşurare a  unei vieţi religioase intense. Spre seara, dacă se doreşte, se poate  reveni la templu pentru a participa la ceremonia de culcare a lui  Shiva.
  Cina si cazare la hotel în oraş.

  Ziua 9:  Madurai - Munnar în Nilgiris
  Dimineaţa o ultima vizita  Madurai. După un prânz luat mai devreme, vom parcurge un drum de cca 5 ore catre Munnar Drumul trece prin păduri şi plantaţiile de ceai şi cardamon.  Satiune agreabila de altitudine, Munnar este foarte popular în timpul marilor calduri.
  Zona este situata la o altitudine între 1650 şi 2650 m, la confluenta a trei cursuri  de apa. De pe dealuri se  poate vedea peisajul verde al  plantaţiile de ceai si de condimente, care concureaza cu  pădurile dense din zonă . Aceste păduri sunt bogate in  flora, insa totodata adapostesc  nenumarate animale precum  elefanti,  cerbi, caini salbatici, de asemenea, "Nilgiri tahr" (un fel de oaie), diferite familii de maimuţe cum ar fi Nilgiris (un fel de cimpanzeu) sau  macacul cu coada de  leu ... si o mare varietate de pasari, dar  si... tigri.
  Cina si cazarea la una din  cabanele  situate pe plantatii.

  Ziua 10: Munnar: plimbare în pădurea tropicală şi plantaţiile de ceai - Kollam
  Dimineata  plimbare în zona plantaţiilor . Plecare pe un drum serpuit  pe dealurile Kanan Devi. Traversam  Matuppaty  la 1700m,  cunoscut pentru ferma de cercetare  indo-elveţiana pentru ameliorarea raselor  bovine de altitudine, dar şi pentru lacul  şi barajul situat la câţiva kilometri. Mai sus, trecem prin plantaţiile de ceai Kundala până la Echo Point  unde,  după cum sugerează şi numele, se poate  auzi acest fenomen natural. Continuam   2 - 3 ore de mers pe jos, drumul trece alternativ prin păduri şi plantaţiile de ceai. Vederi panoramice ale munţilor din jur  se amestecă cu imaginile verzi ale  pădurilor tropicale, dense şi perene, privelişti uimitoare  pana in  câmpiile din Tamil Nadu. Vederi superbe catre  plantaţiile de ceai de la Kozhukkumalai, aflate la cea mai mare altitudine  din lume. Cazare la hotel.

  Ziua 11: Munnar - lagunele Kerala
  Dimineaţa  avem  oportunitatea de a merge in cel mai înalt punct al drumului Munnar - Kodaikanal.  In aceasta zona se afla faimoasa "Neelakurunji" (strobilanthus), planta care infloreste doar la 12 ani. Numele său înseamnă "floarea  muntelui albastru" pentru ca atunci cand infloreste  muntele este acoperit de un covor albastru !
  Intoarcere la hotel pentru masa de prânz, apoi coborare pana la  Kerala prin frumoase  plantaţii verzi precum şi privelisti magnifice catre  coasta de mai jos (cca 6 ore de mers cu masina), La Kerala   Oceanul Indian se amesteca cu apele din Marea Arabiei,  rezultand   minunate nuante de azur, încununate cu spumă alba.  Intoarcere la unul dintre  hotelurile  situate  în zona lagunelor Kollam (Quilon). Până după-amiaza târziu, dacă timpul permite, se poate face  o plimbare în satul din apropiere  în care viaţa a rămas tradiţionala ...
  În cele mai multe hoteluri din Kerala se ofera  masaje ayurvedice.

  Ziua 12: Backwaters plimbare cu barca zile între Alleppey şi Thottappalli
  Dimineata devreme plecam catre debarcaderul situat la Thottappalli. Pe drum vom vizita Templul Serpilor şi Templul-palat  Krishnapuram şi superbe sale fresce. La Thottappalli, ne îmbarcăm pe o "ketuwallom" barca de transport traditionala, dintre care unele sunt acum echipate pentru a transporta turisti. Plimbare pe "Backwaters", un labirint de canale marginite de şiruri de cocotieri, campuri de orez, sate şi case tradiţionale. Descoperim sate şi biserici vechi. Pranz la bord.
  Sosire după-amiaza în zona de Allepey (Allapuzha), debarcare catre seara. Sfârşitul de zi liber. Cazare la hotel.

  Ziua 13:  Alleppey "Venetia Orientului" - Cochin
  Dimineaţa, înapoi la Alappuzha (Alleppey), cunoscut sub numele de "Venetia Orientului",  port  important pentru comertul cu condimente, înainte de crearea  portului Cochin.La sosirea la Alleppey, scurtă plimbare de oraşul vechi plin de viaţă, de-a lungul canalului principal, apoi se serveste masa la una din terasele din zona unde  vă veti  puteţi bucura de diferite feluri de mâncare locale. După prânz plecare spre Cochin, pe coasta Malabar.
  Ne instalam la  unul din hotelurile, situate în Fort Cochin, centrul comercial şi turistic al oraşului.
  Seara vom  descoperi "Kathakali"  teatru si dans tipic din Kerala, unde  si pregătirea măştilor este la fel de interesanta ca si spectacolul în sine.

  Zilele 14 şi 15: Cochin - Bucuresti (zbor)
  Vizita la Cochin, un vechi  port  răspândit pe mai multe insule de unde se  controla  comerţul  tradiţional cu  condimente dar si traficul cu portelan chinezesc din Canton,  sau marfurile din Marea Mediterană.  Masa de prânz  la un restaurant agreabil.
  Timp liber. În aceasta după-amiaza are loc transferul  la aeroport si zborul  de retur catre Bucuresti.

  OPTIONAL: Se poate opta pentru Goa incepand cu ziua 14 iar excursia se va prelungi cu un sejur de 4 zile (3 nopti) , prețul crescând cu 400 euro.
   

 • Pret - detalii
 • Harta

Continent: Asia
Tara: India

Obiectiv:
Expeditie India de Sud
Chennai, Munnar, Tanjore, Pondichery, Alleppey....


Dificultate:
redusa

Marimea grup: 4 – 12
Durata: 15 zile

Pret: 3375 USD

Va mai recomandam din India:

India India - Sikkim:
Sikkim si Parcul National Singalia
17 zile - 3200 Eur

India - Triunghiul de Aur India - Triunghiul de..
Delhi, Agra, Tanjore Jaipur, Kerala,, Chen.
15 zile - 2700 Eur

Excursie India - Pondichery
Expeditie india Tajore
Expeditie India
[Home] [munti] [montblanc] [olimpmusala] [erciyes] [corsica] [everestbc] [annapurna] [KAZBEK] [Cotopaxi si Chimborazo] [Schi] [Peak Lenin] [Grossglockner] [Matterhorn] [Toubkal] [7summits] [everest] [kilimanjaro_s] [aconcagua] [elbrus_s] [mckinley] [carstensz] [vinson] [volcanoes] [damavand] [sidley] [ojos] [ararat] [Pico de Orizaba] [giluwe] [kilimanjaro v ascensiune] [elbrus_v] [africa] [kenya 7 zile] [kenyalamu] [kenyamunte] [kenyabest] [tanzania_kili] [tanzania_lux] [tanzania_relax] [Ethiopia] [Ethiopia_Best_OF] [Ruwenzori - Uganda] [Gorile - Uganda] [Ethiopia_Kenya] [Africa_Australa] [Islanda] [EXPEDITII] [circuit20] [patagonia14] [thailanda] [cuba] [CubaMexic] [CubaVenezuela] [Costa Rica - Nicaragua] [Venezuela] [Costa Rica - Cuba] [India] [India - Kerala] [India - Triunghiul de Aur] [pastelui] [peru16] [China] [Brazilia] [Buthan] [Laos] [Malaesia] [NouaZeelanda] [arco] [cortina] [pregatire] [tabere] [EXPEDITII] [Ecuador] [VenezuelaColumbia] [ChilePeruBolivia] [Guatemala_Mexic] [romania] [retezat] [fagaras] [delta] [apuseni] [CRAI] [Nerei] [Teambuilding] [Untitled55] [calendar] [BKPcalendar] [Ciucas] [Macin] [Negoiu_Fagaras] [RaliuRanca] [despre] [contact] [parteneri] [joint] [calendar] [Home2] [Home4] [Home3] [confirmare] [Abonare la Newsletter Extreme Travel] [Bilete_avion] [EXPEDITII2] [TOMBOLA]

Ascensiune - Performanta - Palmares
Cucereste Varfuri Celebre - Vino cu noi!
Trekking - Hiking - Schi Extrem

Kilimanjaro, Mont Blanc, Aconcagua, Ararat
Elbrus, Giluwe, Damavand , Everest, etc...
Circuitele Seven Summits & Seven Volcanoes.
Expeditii cu ghid. Incepand de la 6 zile

Expeditii - Aventura - Cultura - Relaxare - Plaja
Pana la capatul lumii si mai departe:
Tara de Foc, Patagonia, Serengeti, Zanzibar
Tibet, Nepal, Machu Piccu, Bhutan, Cuba, Laos, Corsica, Cambodgia, Insula Pastelui...
Expeditii de la 14 zile

Descopera Romania in excursii inedite
Din Carpati in Delta Dunarii - trasee si poteci necunoscute, peisaje superbe:
Muntii Fagaras, Apuseni, Bucegi, Cheile Nerei, Piatra Craiului, Muntii Macin, Delta, etc
Vino cu noi sa-ti aratam Romania!
Saptamanal excursii de la 6 ore la 6 zile

Heli-ski - Schi Extrem - Schi de Tura
Extreme Adventure in Kamcheatka Peninsula
Heli-ski on the Kamcheatka volcanoes. From Kouriles Islands to Klychevskaya! Also we offer extreme skiing or ski touring in the Alpes, Ararat or in Argentina
Expeditions - 7 to 14 days